Prestige band je poznati beogradki bend, koji  čini sedmoro članova – muški i ženski vokal, harmonikaš, violinista, gitarista, , klavijaturista, bas klavjaturista i bubnjar. Bend je poznat po vrhunskoj svirci, sjajnom repertoaru. U našem bendu vlada pozitivna energija, prefinjnen ukus, nesebično zalaganje da klijentima napravimo žurke koje se prepričavaju godinama. Atraktivna izvođenja koje prate najnovija zvučna oprema i moderna rasveta, svaki nastup benda čine jedinstvenim i nezaboravnim. Kao najbolji bend za moderne i tradicionalne svadbe sa detaljno probranim repertoarom  je svakako pravi izbor za Vaše najsvečanije privatne proslave.

  • svadbe / venčanja
  • poslovni – korporativni događaji
  • klupski nastupi, žurke, druge privatne proslave…

Sviramo razlicite žanrove muzike,  narodnu, zabavnu, pop&rock, zabavnu, …!

Imamo saradnju sa mnogim muzičkim zvezdama sa kojima smo nastupali i koje smo pratili, koje možemo da angažujemo po vašol želji.

dj damnjan

Da li ste ikada poželeli da imate i DJ-a na vašem veselju?

DJ DAMNJAN je tu za vas!

Ukoliko želite DJ uslugu, mi ćemo aktivirati specijalnu osobu samo za Vas.

Naš cilj je da Vaše venčanje učinimo magičnim. Da Vas i Vaše goste zabavimo atraktivnim show programom i da se o tom danu priča, to je za nas najbolja preporuka.

Program koji se pravi za nastup nije određen samo ukusom benda, već zavisi od samih želja klijenata. Kada nastupamo kao bend za svadbe, gde je najčešće struktura gostiju šarenolika, naša preporuka je da se sviraju svi žanrovi.

Šef benda: Srdjan Kostić